Χρήστος Καζολιάς - Πράξη Ομιλία Κόρινθος | Γνωριμία
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Γνωριμία

Τα κέντρα “Πράξη και Ομιλία, Χρήστος Καζολιάς” είναι δύο σύγχρονα κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά και εφήβους που στοχεύουν στην παροχή υπηρεσιών διάγνωσης θεραπείας και αποκατάστασης.

Παρέχονται υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής αγωγής, ανάλυσης και θεραπείας συμπεριφοράς καθώς και συμβουλευτικής γονέων.
Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται από διεπιστημονική ομάδα λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, ειδικών παιδαγωγών, από ψυχολόγο και παιδοψυχίατρο.
Τα προγράμματα που πραγματοποιούνται είναι εξατομικευμένα αλλά και ομαδικά, προσαρμοσμένα αποκλειστικά στις ανάγκες του κάθε παιδιού χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Κίνητρο μας είναι η ανιδιοτελής προσφορά και η απαράμιλλη ποιότητα.
Είμαστε συμβεβλημένοι με όλα τα ταμεία.

Πράξη και Ομιλία – Κόρινθος

Το νέο κέντρο “Πράξη και Ομιλία, Χρήστος Καζολιάς” σας περιμένει στην Κόρινθο. Θα μας βρείτε στο κέντρο της πόλης στην οδό Περιάνδρου 5, στον πεζόδρομο της Κορίνθου.

Πράξη και Ομιλία – Βραχάτι

Στο Βραχάτι Κορινθίας, στο 38ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, θα βρείτε το πρώτο μας κέντρο. Ένας ζεστός, άνετος προσεγμένος χώρος με όλα τα απαραίτητα μέσα, πολύτιμα εργαλεία στο σημαντικό μας σκοπό.